Wereldwinkel Havelte

Ons Assortiment Mode



Sieraden


Zin in een ketting, oorbellen, ring of armband?

De ambachtelijk gemaakte sieraden worden veelal door vrouwen in kleine fabriekjes gemaakt. De inspiratie komt voort uit symbolen en motieven van de eigen cultuur. Op dit moment steunt de Wereldwinkel twee projecten uit Uganda en Kenia, respectievelijk Grannies2Grannies, vanuit Friesland gepromoot, en van de Organisatie Seed Samburu. Beide projecten hebben als doel zoveel mogelijk kinderen te steunen voor scholing en huisvesting.

De sieraden uit de Wereldwinkel zijn vaak geïnspireerd op symbolen en motieven uit andere culturen. Ze zijn allemaal bijzonder en hebben een emotionele waarde. Zoals kettinkjes met bijzondere benen hangers, kleine kraaltjes of sierlijke zilveren armbanden. Er zijn sieraden om te geven als leuk presentje voor weinig geld of een duurder exemplaar als bijzonder cadeau voor een bijzonder iemand.







Accessoires


Boodschappentassen gemaakt van eco jute katoen en muskietengaas. De boodschappentassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er sieraden boxjes, gemaakt van verschillende materialen en diverse portemonnees in de winkel te vinden.







Mode


Vanaf 1 februari 2023 is de nieuwe modelijn van De Wolster geïntroduceerd, houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de actuele voorraad!



© 2016-2023 Wereldwinkel Havelte