Wereldwinkel Havelte

De Wereldwinkel en haar vrijwilligers

vrijwilliger

De Wereldwinkel is niet meer uit de Egginklaan weg te denken. De winkel wordt gerund door ongeveer 30 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat de vele taken die komen kijken bij het runnen van de winkel gedaan worden. Denk hierbij aan het inkopen, verkopen, etaleren, pr, bestuur, cadeau – en kerstpakketten, cadeaupapier, markten, website, schoonmaken, etc. etc.

Op onze website zie je een greep uit het brede assortiment dat de Wereldwinkel verkoopt. Elke Wereldwinkel maakt haar eigen selectie uit het aanbod van haar leveranciers. Uitgangspunt is dat rekening gehouden wordt met de wensen van de klanten, met de beschikbare ruimte in de winkel en met wat al in de winkel aanwezig is, zodat klanten in de winkels meestal niet kunnen kiezen uit 30 soorten kussens, maar wel kunnen kiezen of ze dat mooie kussen cadeau doen of toch die mooie vaas, of die leuke ketting, of die ... Heel moeilijk om een alternatief te vinden in onze winkel is het niet, de keuze welk cadeau je wilt kopen is soms wel lastig te maken!

Vele handen maken licht werk. Er vertrekken vrijwilligers en we zoeken nieuwe enthousiaste vrijwilligers die de vertrokken vrijwilligers willen opvolgen.

Heb je belangstelling? Kijk dan bij de knop Vacatures en stages.


De Wereldwinkel is ook een erkend stagebedrijf waar veel gebruik van wordt gemaakt. De vrijwilligers vinden het erg leuk om met de enthousiaste scholieren in de winkel samen te werken en van gedachten te wisselen over de Fair Trade producten en duurzaamheid.

Wil je ook stage lopen in onze winkel kijk dan bij de knop Vacatures en stages.

vrijwilligers
© 2016-2023 Wereldwinkel Havelte